new tpd svk
slide colop -19
shoes repair
new tpd eng
mult keys
slide ibutton
slide autokey
slide mult
slide evva

Otvorenie prevádzky v Auparku Bratislava

Vážení zákazníci, od 24.4.2020 od 11:00 vám opäť začíname poskytovať naše služby na prevádzke v Auparku Bratislava v obmedzenom čase a to od 10:00 do 18:00. Nezabudnite prosím, že čas do 11:00 je vyhradený na základe nariadenia vlády pre seniorov. Rovnako z dôvodu tohto nariadenia v súvislosti s pandémiou koronavírusu SARS-COV-2 sme v nedeľu zatvorení rovnako ako celý Aupark ShoppingPark Bratislava.

Všetky služby poskytujeme bez obmedzenia. Na počkanie vyhotovíme všetky bezpečnostné kľúče Mul-T-Lock, EVVA, ABUS a ďalších viac 1700 profilov vrátane množstva autokľúčov a obalov. Všetky kľúče Mul-T-Lock 7×7, Interactive, Integrator, Classic, MT5, Garisson a ďalšie vám vyhotovíme na základe bezpečnostnej karty. Na prevádzke Ivanská cesta 10, Bratislava, ktorá je otvorená zatiaľ v núdzovom režime cez pracovný týždeň od 10:00 do 14:00 vám vyrobíme všetky cylindrické kľúče.
Expedícia objednávok bezpečnostných kľúčov prostredníctvom kuriéra bola skrátená a dodanie vo väčšine prípadov vieme garantovať do 24 hodín na území celého Slovenska.

Na všetkých prevádzkach sú pre vás pripravené dezinfekcie. Žiadame vás o striktné dodržiavanie bezpečnostných hygienických nariadení v súvislosti s COVID-19, nosenie rúšok a rukavíc. Vstup do predajne v Auparku je možný vždy iba pre jednu osobu.

Ďakujeme za vašu priazeň a tešíme sa na vás vyzbrojení rúškami a dezinfekciami!
Spolu to zvládneme!